DATA ALTERNATIVER FOR MOBILABONNEMENT

DATA ALTERNATIVER FOR MOBILABONNEMENT

Når du bor i landet, er det sjansen for at du ikke kan overleve uten et SIM-kort. Du trenger tilgang til data fra smarttelefonen, og du kan ikke gjøre dette uten et SIM-kort. Den gode nyheten er at du kan unngå uendelig sløsing med tiden din ved å velge den beste tjenesteleverandøren du kan få!

Hva er mulighetene?

Hvis du bor i Norge, er det beste alternativet du kan velge, på kontraktsbasis, ellers kjent som mobilabonnement. I dette tilfellet betaler du vanligvis en månedlig avgift til tjenesteleverandøren du bruker. Til gjengjeld får du et visst antall minutter, samt mobildata og SMS-meldinger. For å få tilgang til dette alternativet, må du ha en norsk bankkonto, i tillegg til et ID-nummer.

Det er noen alternative alternativer du kan utforske, hvis ideen om å betale månedlige avgifter ikke høres attraktivt for deg.

Forhåndsbetalt SIM-kort

I Norge er det to nettverksleverandører, og de er Telia og Telenor. Hver av dem har en bred dekning i landet, og de har også veldig gode internetthastigheter.
Husk at når du bestemmer deg for å kjøpe et forhåndsbetalt SIM-kort, er det beste valget å kjøpe det på en telefonbutikk, i stedet for å gå til nærbutikkalternativet. Dette skyldes problemet med å ha noen butikkdrivende uten spesialkunnskap som kan hjelpe deg med å fullføre registreringen av kortet.

Her er en liten sammenlikning av de to nettverksleverandørene:
Telenor – dette er det største nettverket i landet, og tilbyr et forhåndsbetalt SIM-kort kjent som Telenor Kontant. Kortet er allment tilgjengelig i et stort utvalg butikker, og det kommer også med 50NOK av kreditt når du kjøper det. Bare husk at onlineoppdateringene bare kan oppnås ved å bruke et bankkort.

Hvis du ikke har dette kredittkortet, kan du velge å kjøpe en kupong fra noen nærbutikk, for eksempel 7-Eleven.
Nettverkets priser er veldig rettferdige; Du vil ikke motta kostnader som er mer enn 10krper dag for data bruk. Det er data pakke tilbud fra leverandøren, som kan hjelpe deg hvis du bruker data ofte. Minst tid du kan ta med Telenor-pakken, er på tre måneder, og det gir deg 200 MB for hver måned til en rimelig pris på 299kr. For lengre alternativer kan du få pakker som varer i seks måneder og ett år.

Telia – dette firmaet var tidligere kjent som Netcom, og skjer med den nest største rangen i landet. Faktisk viser de siste rapportene i 2016 at dekningene overgår Telenors.
En fordel som følger med dette nettverket er det svært rimelige roamingprisen, spesielt når du reiser til andre Scanadanavian countries.its forhåndsbetalt produkt er under varemerket Telia SMART Kontant, og du kan kjøpe det på 99kr. Dette beløpet og registreringen får deg 50MB, MMS i to uker (14 dager), samt gratis hjemlige samtaler og tekster. Toppsystemet er lik Telenors, selv om det har en mer brukervennlig datapakke. Dens planer varierer fra 250MB til 6GB, alt går i en måned.

Dagene da du måtte bruke så mye penger på SIM-kort kjøp er borte. De er billigere nå, og du har en rekke alternativer å velge mellom. I tillegg så finnes det mange mobilabonnement tester der ut som lar deg sammenligne abonnementer på en enkel måte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *