Låneformidlere

Låneformidlere

Låneformidlere.

En annen forutsetning for å finne et billig forbrukslån er å søke om lån hos dem som tilbyr den laveste renten i utgangspunktet. Låneformidlere er gjerne de som kan få de beste tilbudene og dermed det billigste forbrukslån. Slike formidlere samarbeider med flere ulike banker og finansieringsselskaper. Når du søker om lån via en låneformidler vil søknaden din bli sendt videre til disse samarbeidspartnerne og du vil derfor ha større sjanser for å motta et bra lånetilbud, enn hvis du søker alene. Hver enkelt bank vil vurdere om de kan tilby et forbrukslån og til hvilke betingelser. Betingelsene går på hvor mye du kan låne og til hvilken rente. Men bankene vurderer på ulik måte og det kan derfor hende at du vil oppleve at noen banker gir avslag på søknaden, mens andre sender deg et tilbud om lån.

Forbrukslån bank

Når du mottar tilbud fra de forskjellige bankene, så er det enkelt å sammenligne disse for å finne frem til det rimeligste lånet. I et slikt tilbud vil det være spesifisert hvor mye du kan få låne, hvilken rente du må betale, hvor mye du må betale i etableringsgebyr og det månedlige termingebyr. Det er derfor viktig å sammenligne alle punktene på tilbudet, da det ikke nødvendigvis er tilbudet med den laveste renten som er det billigste.

Hvor skal du søke?

Det finnes mange låneformidlere som tilbyr deg billige forbrukslån. En av de beste er Kapitalkassen. Du finner de fleste av dem på nettet og her kan du fylle ut søknadskjemaet og sende inn søknaden din elektronisk. Mange har også en lånekalkulator som du kan bruke til å regne ut hvor mye et lån vil koste deg. Men det er viktig å huske på at en slik kalkulator ikke kan gi deg det eksakte månedsbeløp, da renten du må betale først blir avgjort etter søknaden har vært gjennom en kredittvurdering. Den gir deg dog en pekepinn på hva lånet vil koste og det er derfor en måte å se hvilket lån som er det billigste på den måten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *